Il sito degli OberLysTal potrebbe fare uso di cookie, per migliorare la vostra esperienza di navigazione e ai fini del suo corretto funzionamento. Continuando nella navigazione, acconsenti all'utilizzo dei cookie.

Ramon Juventus Trøjer NonaDan

Ramon Juventus Trøjer NonaDan

Faktisk har snesevis af proctor deltog i træningen. Til simuleringen er i morgen klar. Både teknikere og proctor, sagde koordinator for Proctor Madrasah Working Group Moh. Misbah i går.
Faciliteter og tjenester er også tilgængelige. I Delta City har også dannet en gruppe UNBK, hvis medlemmer består af teknikere og proctor SMP og MTs. Gruppen er klar til at hjælpe med at Napoli Trøjer udjævne implementeringen af ​​simuleringen i dag. Start installation af netværk, installering af program, til fejlfinding af fejlfinding. På den måde kan alvorlige problemer løses, hvis de opstår i simuleringen.
Medlemmerne af gruppen er klar til at hjælpe, hvis der er et problem under udførelsen senere, sagde Misbah. Den mandag arbejdede eleverne på matematiske problemer. Alle deltagere modtog lignende spørgsmål. Udførelsen mellem skole ene og den anden er dog ikke ensartet. Liverpool Trøjer Det vil sige, at håndværkssessionerne afhænger af hver skole. Justeret til antallet af studerende og ingredienserne.
For MTs Negeri Sidoarjo, for eksempel. De har allerede tre computerudstyrede laboratorier til dagens simuleringer. Ud over tre servere planlægges skolens simuleringer i tre sessioner.
For skoler med færre faciliteter med et stort antal studerende er udførelsestiden længere.