Il sito degli OberLysTal potrebbe fare uso di cookie, per migliorare la vostra esperienza di navigazione e ai fini del suo corretto funzionamento. Continuando nella navigazione, acconsenti all'utilizzo dei cookie.

Charlie  Dorothea

Charlie Dorothea

arsenal tröjorJag kan försäkra dig att det inte var ett beslut vi tog lätt Buck skrev. Det var inte heller ett avgörande beslut. Herr Abramovich och styrelsen angrade sig över det under en tid.
Vi kommer inte att glömma vad Jose har uppnått här under två stavar som chef. Han har övervakat några av våra mest kända triumfer och vi kommer alltid att ha en stor respekt för honom.
Men starten vi har gjort till Napoli Tröjor den här säsongen har kommit som en stor besvikelse för ägaren styrelsen och Chelsea fans överallt och jag tycker det är rättvist att säga att ingen förväntade oss att vi befinner oss i Premier League strax före jul.
Framför lördagens match vid Stamford Bridge var Chelsea uppflugna 16: e i Premier League-bordet och bara en punkt ovanför nedgrävningszonen.
Det finns fortfarande mycket att spela för - Premier League-poäng, FA Cup och Champions League - och vi vill ge allt i dessa tävlingar, tillade Buck.
Tottenham Napoli Tröjor var inte den mest produktiva sidan även när Gareth Bale var där. De klarade 66 mål i vart och ett av Welshmans sista två säsonger på White Hart Lane, och den totala sjönk till 55 i 2013-14. Förutom att vara deras bästa målare var Bale deras främsta leverantörskälla till de andra framåtspelarna och en inspirationskälla till dem som finns runt honom.